RTC geeft visitekaartje af tijdens eerste competitie wedstrijden

Afgelopen weekend heeft RTC haar visitekaartje afgegeven tijdens de 2eDivisie en 3eDivisie team triathlon wedstrijden in Arnhem.

Het 3eDivisie heren team wat voor deze gelegenheid bestond uit Michel de Gier, Martin Vermeer, Joop de Kok en Michael Oudijn leverde een fantastische prestaties door een 3e plaats op het podium in de wacht te slepen. Na een wervelde zwemstart en goed teamwork tijdens de wissels, het fietsen en lopen eindigden zij met een tijd van 1:00:49 precies 4 minuten achter winnaars EDO sports 2, maar met 54 seconden voorsprong op de nummer 4 TV Breda 2.

Het 2eDivisie dames team reisde naar Arnhem met Marije Engels, Clasina Jansen, Linda Nalis en Manon de Vrieze. De wedstrijd werd gewonnen door TV Weert. De RTC dames finishten gezamenlijk met alle vier de teamleden als 8e in een tijd van 1:13:57 en grepen op een ruime minuut naast een podiumplek.

De volgende wedstrijden vinden plaats op 30 mei in Weert, waar de heren zullen starten op de individuele kwart triathlon en de dames op de individuele sprint triathlon

 

Dit vind je misschien ook leuk...