RTC sterk in de MLA Stadstriathlon Weert

weert damesAfgelopen zaterdag stond in het Limburgse Weert de tweede wedstrijd op het programma van de 3eDivisie heren en de 2e Divisies dames van RTC. Het dames team wat voor deze gelegenheid bestond uit Clasina Jansen, Manon de Vrieze, Mireille Ploegmakers en Karen Lammerts van Bueren leverde een mooie prestatie door na hun 8e plaats in Arnhem, in Weert te verbeteren en op een 6e plaats te eindigen. In de klassement bezetten zijn op dit moment de 7e plaats op slechts 1 puntje afstand van de nummer zes, wellicht kunnen zij volgende week in Amsterdam dus wederom een plekje stijgen in het klassement.

In sterk wisselende omstandigheden werkten de heren van RTC een knappe wedstrijd af. Mark Spits, Martin Vermeer en Michael Oudijn zwommen knap voor mee in het veld en kwamen met de eerste 20 atleten het water uit. Frans Satink vocht zich terug in de wedstrijd tijdens het fietsonderdeel en na (zeer) goede loopprestaties van de RTC mannen eindigden zij voor in het veld en legden zij als team beslag op de 3e plaats! In het klassement staat RTC nu op gelijke hoogte (plaats 2) met team Davilex 2 die door pech op een 4e plaats  eindigden in Weert. Het belooft spannend te worden als de RTC mannen over 2 weken in Oss wederom aan de start zullen verschijnen.

Dit vind je misschien ook leuk...