Kyocera Beach Challenge 2015 een groot succes!

Het was vrijdag en zaterdag heerlijk vertoeven op het strand en in de duinen van Kijkduin. Een lekker windje zorgde beide dagen voor de nodige verkoeling evenals de vele drankposten op het parcours en de vele douches die opgesteld stonden. Door de getroffen maatregelen en het aanpassen van de parcoursen konden alle sportonderdelen gewoon doorgaan, in tegenstelling tot veel andere evenementen elders in het land. Alleen de sterke stroming in zee zorgde bij de zeezwemprestatietocht voor enige problemen. Door snel optreden van de crew, vrijwilligers en de aanwezige ehbo is erger voorkomen.

Vrijdag was het strand en de duinen van Kijkduin het strijdtoneel van de Beach Run. Aan deze run deden ook de dames van Just Keep Running mee en het sportteam van het revalidatiefonds, Team No Limits.

De Beach Run 5 km is gewonnen bij de vrouwen door Ausrine Kutkaite en bij de mannen door Dennis Florian.

De Beach Run 10 km is bij de vrouwen gewonnen door Nicole Loeve en bij de mannen door Stanislas Talontsi die ook de vorige editie al op zijn naam schreef.

Zaterdagochtend werd de 2e dag van de Beach Challenge geopend door de Ons Strandhuys Kids Challenge die alweer voor de 9e keer op rij georganiseerd werd.

Om 12:00 uur klonk het startschot op het strand van de Triathlon – Short. Deze is gewonnen bij de dames door Jolien de Klein en bij de heren door Roelof Lovink.

De Triathlon Long is gewonnen bij de dames door Maaike van Eijk en bij de heren door Michael Emmerik.

De Triathlon XL is gewonnen door Jarrich van Woersem bij de heren en bij de dames door Linda van Vliet.

Bij de Trio Triathlon werd gewonnen door team Beachboyzzz.

Alle uitslagen van alle onderdelen staan op de Beach Challenge website. Je kunt je op de hoogte blijft van alle informatie voor de volgende editie in 2016

 

tekst & video copyright www.beach-challenge.nl

Dit vind je misschien ook leuk...