RTC heren 2de divisie team is er klaar voor!

Na een mooie 3de plek op het eindpodium in 3de divisie in 2015, gaan de RTC heren dit jaar meedoen in de 2de divisie. “Het beloofd wederom een mooi jaar te worden”, aldus teamcaptain Martin Vermeer. Met 4 podiumplaatsen in 5 wedstrijden, staat het team met veel goede moed aan de start in deze hogere divisie. In het team zijn slechts kleine verschuivingen te zien ten opzichte van vorig jaar. “Ik denk dat we zelfs nog iets sterker voor de dag kunnen komen dit jaar”, zegt Martin. Hij doelt hiermee op het feit dat er vorig jaar middenin het seizoen een aantal wegvielen door blessures. Dit jaar dus een nieuwe kans om hun visitekaartje af te geven. Hij voegt hier nog aan toe: “We gaan er vooral ook een mooie tijd van maken en willen de teamspirit van vorig jaar vasthouden en nog verder uitbreiden met team-events en clinics.”

In 2016 gaan de snelste heren van RTC starten in de 2de divisie. In 2015 behaalde het team een mooie 3de plaats in de eindstand van de 3de divisie en schuift dus in 2016 een treetje omhoog.

Voor 2016 bestaat het RTC 2de divisie team uit:
– Martin Vermeer (team captain)
– Michael Oudijn
– Michel de Gier
– Frans Satink
– Joop de Kok
– Chong Kaewkokua
– Rick Driehuys
– Ruben van Zeijl

Het wedstrijdprogramma voor de heren ziet er als volgt uit:
24 april Arnhem (teamwedstrijd)
12 juni Weert
25 juni Oud Gastel
14 aug Leiderdorp
10 sep Apeldoorn (teamwedstrijd)

Dit vind je misschien ook leuk...