RTC dames klaar voor het nieuwe seizoen

Na het succes van vorig jaar, staat er in 2016 ook weer een sterk RTC damesteam aan de start van nationale triathlon competitie. Vanaf april 2016 strijden er 8 RTC dames voor de titel in de 2eDivisie. Het klinkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Inmiddels is bekend welke RTC-ers in 2016 de strijd zullen aanbinden met de andere verenigingen uit het land.

RTC dames 2e divisie

IMGP1818

 

v.l.n.r. Brenda Schuurkamp, Mieke Plaatzer, Manon de Vrieze, Marije Engels, Linda Nalis, Marjan van Galen, Helen Kleinveld.
Niet op de foto: Mireille Ploegmakers

Het RTC Den Haag damesteam bestaat uit de 8 snelste dames van RTC. We gaan dit jaar met een sterk en enthousiast team strijden voor een mooie podiumplek. We kijken er naar uit om een mooie teamprestatie neer te zetten en RTC weer te laten zien in de divisie triathlon.

We komen dit jaar in 5 wedstrijden uit, gezamenlijk met het 2eDivisie herenteam. Bij iedere wedstrijd starten 4 atleten. de resultaten van de beste 3 tellen.

Uiteraard is het leuk als er bij de wedstrijden supporters mee gaan die komen aanmoedigen en/of meedoen in een andere serie. Een leuk voorbeeld is de teamtriathlon in Arnhem op 26 april die ook een recreatieve startgroep heeft. Laten we zoveel mogelijk RTC’ers aan de start krijgen van de wedstrijden.

De gehele wedstrijdkalender van de 2eDivisie is te vinden op http://www.2edivisietriathlon.nl/wedstrijden-zuid/

Dit vind je misschien ook leuk...