Puinduinrun gaat weer van start op 26 januari 2020

Graag willen we ook jou deelgenoot maken van de geneugten en ontberingen die het sporten in dit stukje Haagse Alpen met zich meebrengt. Het klimmen en dalen, de trappetjes, de mooie natuur, het machtige uitzicht op zee, het ruiken van de zilte zeelucht en dan tot slot het gevoel van opperste euforie en trots na het bereiken van de finish. RTC organiseert al sinds 2004 de Puinduinrun bij Kijkduin.

De Puinduinrun is een begrip voor iedereen die er een keer aan heeft deelgenomen. Deze klim-crossloop van 3,2/6,3/9,4 km over de Haagse ‘Puinduinen’ vlakbij Kijkduin is geen makkelijke wedstrijd, maar wel een bijzonder mooie. Wie hier na één, twee of drie rondjes zweten en zwoegen de finishlijn passeert voelt zich een echte held. Wellicht enigszins gesloopt, maar toch… In allerlei opzichten worden de kwaliteiten van de loper op de proef gesteld: techniek, kracht, conditie en karakter. Degene die deze loop op zijn naam weet te schrijven mag zich met recht de sterkste crossloper van Den Haag noemen.

De volgende Puinduinrun vindt plaats op zondag 26 januari 2020. Er zijn nog maar een paar startbewijzen beschikbaar. Schrijf je nu in!

Dit vind je misschien ook leuk...