RTC heren 3

Na de succesvolle start van een 2e heren team in de 3eDivisie Zuid in 2017 en 2018, start in 2019 wederom een nieuw team van RTC in de teamcompetities. De samenstelling van dit 3e heren team wat uit zal komen in de 4eDivisie Zuid wordt de grote verrassing voor dit seizoen!

Gelukkig is er voor de meer “casual” triatleet ook binnen RTC genoeg te halen, namelijk Heren 3 – in de vierde divisie. Oorspronkelijk door Frank “Old but Gold” Hamelink aangeslingerd als Het Bierteam. En daarom komen wij dan ook een editie later kennismaken. De vorige deadline hebben we gemist. Maar vanaf nu gaat alles anders! We zitten midden in serieuze trainingsprogramma’s en er wordt geoefend tot we bijna vallen. We hebben zelfs ambitie!
Anno sprak vorige week de eenvoudige woorden; “Klaar voor Weert? Moet ik daar dan starten? Oh. Nou. Prima. We gaan erheen en pakken de winst. Dat komt wel goed! Maar wanneer is dat dan?”.

Vincent heeft een schitterende indeling gemaakt voor dit seizoen, waaruit iedereen meteen de tactiek haalt. Je ziet dat de juiste man op de juiste plek is ingedeeld, zodat kans voor winst
altijd gemaximaliseerd is. Hieronder de planning zoals deze is gedeeld met het team:
“De eerste wedstrijd zullen bij geen tegenslag Anno, Reinout, Ralf en Frank starten. Ik ben reserve. De andere wedstrijden heb ik al wel een grove indeling. 2e wedstrijd; Alexander, Joost en Reinout. Met als reserve; Ralf en Anno – waar er dus 1 van zal moeten starten. 3e wedstrijd; Frank, Joost en ik zelf, reserves; Ralf, Anno en Bruno. De andere wedstrijden horen jullie te zijner tijd wel.”
Je ziet, doordacht, tactisch en geslepen. Niets wordt aan het toeval overgelaten! Maar wie zijn deze topfitte beren die RTC naar de top sturen in de vierde divisie?
• Vincent – kan fietsen, zwemmen en hardlopen, maar zit toch het liefste in een tram
• Alexander – de meester van de snelle wissel … van de mountainbike in de sloot, niemand kan sneller
• Frank – Old but Gold – 35 jaar ouder dan het jongste teamlid
• Joost – de snelle jongen, althans bij het hardlopen – zwemt met Berthold en Alexander in baantje 6 – dus daar is nog iets te verbeteren
• Ralf – de ambitieuze man. Theoretisch weet hij alles welke tactiek je bij welke soort teamcompetitie moet toepassen, maar in de praktijk …
• Bruno – Stoere Portugese spierballen en herstellende van een voetblessure
• Reinout – van BC-cursist die een beetje kon wandelen tot Hardloper in groep 1 én zwemt goed (dus daarom komt hij nooit naar zwemtrainingen)
• Anno – “We gaan voor de winst”
• Berthold – De man die alleen hard gaat bij de Après Ski