Sponsoren

De volgende bedrijven sponsoren de Puinduinrun

Hoofdsponsor

Run2Day Den Haag is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Puinduinrun. Run2Day Den Haag is een wervelende hardloopspeciaalzaak in het centrum. Modern, laagdrempelig, gezellig en voorzien van technische details zoals de digitale loopanalyse die wij met alle lopers doen. U komt hier voor de kennis, wij als ervaringsdeskundigen voorzien u van een schoen die bij uw voet past. Met een prachtige collectie hardloop en wedstrijdschoenen zult u zeker slagen bij ons. En dan de kleding, de A- merken in huis, veel exclusief in de regio zoals Nike en Adidas in-store, een grote selectie dames kleding voor running en fitness, waaronder in de herfst de Stella McCartney running lijn! Functionele en kleurrijke sportbeha’s, accessoires in overvloed, van sokken tot hartslagmeter, van gels tot bottle belts.

Sponsors

 
Ceil Con is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke en particuliere markt. Al meer dan 35 jaar onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op wijzigingen van opdrachtgevers. Safety and Accuracy. That is what Boreal Laser’s laser-based gas detection technology provides. Boreal Laser gas analyzers are typically used for critical hazardous gas or toxic gas detection applications. With little cost of ownership, Boreal Laser’s gas detectors are self-calibrated, reliable solutions for your plant or refinery.
Vuurwerkhal.nl is het bekendste adres in Rijswijk en omstreken voor knallend en mooi kwaliteitsvuurwerk. Kijk snel op hun site voor de folder van dit jaar en speciale acties rond de komende jaarwisseling! Ruim 60 jaar een begrip in Den Haag! Een gezellig familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en deskundig advies hoog in het vaandel staat. Hu(bertus) Na(hl) startte in 1945 met het verhuren van tenten. Inmiddels hebben zijn dochter en kleinzonen een breed assortiment aan reisartikelen en is HUNA gegroeid tot dé camping en outdoor speciaalzaak van Den Haag en omgeving.
Bij Fysio & Zo vinden activiteiten plaats die te maken hebben met gezond en functioneel bewegen.
Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier én resultaat staan daarbij centraal.
Smiet Grafisch Totaal heeft meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van ALLE soorten drukwerk, voor MKB, ZZP én particulier. Het bedrijf is sinds kort gevestigd in Gouda, nadat het uit haar jasje was gegroeid van het karakteristieke pand aan de Haagse Prinsegracht. Niet alleen een nieuwe locatie: ook het aantal diensten is flink uitgebreid. Zo kunnen we – naast alles wat drukwerk betreft – ook meteen een nieuwe website voor u ontwikkelen of uw huidige website in onderhoud nemen. Om maar iets te noemen. Alles onder 1 dak!