Welkom

hh-animDe Haagse Puinduinen, ook wel met een knipoog de “Alpen van Den Haag” genoemd, is een recreatiegebied dat is ontstaan uit een letterlijke hoop van puin als gevolg van allerlei sloopwerkzaamheden in de jaren vijftig en zestig. De Puinduinen, onder meer dienende als versterking van de kust werd in 1968 voltooid. Grappig is het te weten dat rond 1919 ditzelfde gebied fungeerde als een kleine vlieghaven.

Graag willen we ook jou deelgenoot maken van de geneugten en ontberingen die het sporten in dit stukje Haagse Alpen met zich meebrengt. Het klimmen en dalen, de trappetjes, de mooie natuur, het machtige uitzicht op zee, het ruiken van de zilte zeelucht en dan tot slot het gevoel van opperste euforie en trots na het bereiken van de finish.

De volgende Puinduinrun vindt plaats op zondag 27 januari 2019.

Dit jaar was de inschrijving al in recordtijd vol. Wil je toch een startbewijs bemachtigen? Houd onze Facebookpagina in de gaten. De weken/dagen voor de run zijn er altijd lopers die hun startbewijs aanbieden vanwege blessure of andere ongemakken.

Ter voorbereiding van de Puinduinrun, organiseren wij ook dit keer samen met hoofdsponsor Run2Day Den Haag een clinic op zaterdag 12 januari om 10:00 uur vanaf de Haagsche Beek. Iedereen is welkom! Meld je nu aan via Facebook.

De komende Puinduinrun is het alweer de 15e editie en om dit gave jubileum te vieren is er een heus jubileumshirt ontworpen met een originele print van Haagsche Harry. Heb je het functionele loopshirt nog niet bij je inschrijving besteld? Wees gerust, het shirt is op de dag zelf ook nog in beperkte oplage te koop voor slechts 20 euro!