Sponsoren

De volgende bedrijven sponsoren de Puinduinrun 2019

Hoofdsponsor

Run2Day Den Haag is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Puinduinrun. Run2Day Den Haag is een wervelende hardloopspeciaalzaak in het centrum. Modern, laagdrempelig, gezellig en voorzien van technische details zoals de digitale loopanalyse die wij met alle lopers doen. U komt hier voor de kennis, wij als ervaringsdeskundigen voorzien u van een schoen die bij uw voet past. Met een prachtige collectie hardloop en wedstrijdschoenen zult u zeker slagen bij ons. En dan de kleding, de A- merken in huis, veel exclusief in de regio zoals Nike en Adidas in-store, een grote selectie dames kleding voor running en fitness, waaronder in de herfst de Stella McCartney running lijn! Functionele en kleurrijke sportbeha’s, accessoires in overvloed, van sokken tot hartslagmeter, van gels tot bottle belts.

Sponsors

Atticus werkt aan een toegankelijker internet voor iedereen. 25% van de samenleving heeft in meer of mindere mate een visuele, fysieke of mentale beperking. Wanneer digitale bronnen toegankelijk worden gebouwd, en voor alle digitale middelen geschikt worden gemaakt, kunnen meer mensen er gebruik van maken. Fijn voor hen, én voor onze klanten. Bij Fysio & Zo vinden activiteiten plaats die te maken hebben met gezond en functioneel bewegen.
Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier én resultaat staan daarbij centraal.
 
Ceil Con is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke en particuliere markt. Al meer dan 35 jaar onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op wijzigingen van opdrachtgevers. Safety and Accuracy. That is what Boreal Laser’s laser-based gas detection technology provides. Boreal Laser gas analyzers are typically used for critical hazardous gas or toxic gas detection applications. With little cost of ownership, Boreal Laser’s gas detectors are self-calibrated, reliable solutions for your plant or refinery.
Vuurwerkhal.nl is het bekendste adres in Rijswijk en omstreken voor knallend en mooi kwaliteitsvuurwerk. Kijk snel op hun site voor de folder van dit jaar en speciale acties rond de komende jaarwisseling! Ruim 60 jaar een begrip in Den Haag! Een gezellig familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en deskundig advies hoog in het vaandel staat. Hu(bertus) Na(hl) startte in 1945 met het verhuren van tenten. Inmiddels hebben zijn dochter en kleinzonen een breed assortiment aan reisartikelen en is HUNA gegroeid tot dé camping en outdoor speciaalzaak van Den Haag en omgeving.
Bailine Haaglanden is dit jaar nieuw als sponsor en zijn super enthousiast dat zij dit fantastische initiatief mogen sponsoren! Bailine Haaglanden biedt een totaal pakket voor vrouwen, mannen, (top) sporters, werknemers en werkgevers op het gebied van bewegen, voeding, leefstijl en (chronische) pijnklachten of blessures.
Middels EMS (krachtige spierstimulatie), voedingsadviezen op maat, mentale coaching, leefstijlbegeleiding, pijnbestrijding en gewoon persoonlijke aandacht, zorgen wij ervoor dat je fitter, sterker, slanker, strakker, gezonder en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat!
Benieuwd naar wat wij voor jou allemaal kunnen betekenen? Hulp nodig bij je fysieke voorbereiding op de puinduinrun? Kom gewoon eens vrijblijvend een proefbehandeling bij ons doen! Zie je snel!
Raidlight is het innovatieve Trail Running merk uit Frankrijk wat alleen maar hoogwaardige Trail Running producten maakt voor elke niveau. Vanuit het Outdoor Lab in Chartreuse Frankrijk worden producten samen met topatleten zoals Elisabet Barnes (Winnaar Marathon des Sables) en Nathalie Mauclair (meervoudig wereldkampioen Trail Running) ontwikkeld. Mede hierdoor hebben we de laatste jaren meerdere innovatie prijzen gewonnen voor onze kleding, rugzakken en schoenen. Het uitgangspunt voor al onze producten: Het moet betaalbaar zijn, zo licht mogelijk en geschikt voor elk doel.
Lek/Habo realiseert al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland.

Onze vestigingen in Ter Aar (voorheen Lek Installatietechniek) en in Bodegraven (voorheen Habo) hebben hun krachten gebundeld om nog beter complexe turnkey projecten te ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden.

Met Lek/Habo bouwen we samen aan een duurzame toekomst.