Sponsoren

De volgende bedrijven sponsoren de Puinduinrun

Hoofdsponsor

Run2Day Den Haag is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Puinduinrun. Run2Day Den Haag is een wervelende hardloopspeciaalzaak in het centrum. Modern, laagdrempelig, gezellig en voorzien van technische details zoals de digitale loopanalyse die wij met alle lopers doen. U komt hier voor de kennis, wij als ervaringsdeskundigen voorzien u van een schoen die bij uw voet past. Met een prachtige collectie hardloop en wedstrijdschoenen zult u zeker slagen bij ons. En dan de kleding, de A- merken in huis, veel exclusief in de regio zoals Nike en Adidas in-store, een grote selectie dames kleding voor running en fitness, waaronder in de herfst de Stella McCartney running lijn! Functionele en kleurrijke sportbeha’s, accessoires in overvloed, van sokken tot hartslagmeter, van gels tot bottle belts.

Sponsors

Atticus werkt aan een toegankelijker internet voor iedereen. 25% van de samenleving heeft in meer of mindere mate een visuele, fysieke of mentale beperking. Wanneer digitale bronnen toegankelijk worden gebouwd, en voor alle digitale middelen geschikt worden gemaakt, kunnen meer mensen er gebruik van maken. Fijn voor hen, én voor onze klanten. Bij Fysio & Zo vinden activiteiten plaats die te maken hebben met gezond en functioneel bewegen.
Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier én resultaat staan daarbij centraal.
 
Ceil Con is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke en particuliere markt. Al meer dan 35 jaar onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op wijzigingen van opdrachtgevers. Safety and Accuracy. That is what Boreal Laser’s laser-based gas detection technology provides. Boreal Laser gas analyzers are typically used for critical hazardous gas or toxic gas detection applications. With little cost of ownership, Boreal Laser’s gas detectors are self-calibrated, reliable solutions for your plant or refinery.
Vuurwerkhal.nl is het bekendste adres in Rijswijk en omstreken voor knallend en mooi kwaliteitsvuurwerk. Kijk snel op hun site voor de folder van dit jaar en speciale acties rond de komende jaarwisseling! Ruim 60 jaar een begrip in Den Haag! Een gezellig familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en deskundig advies hoog in het vaandel staat. Hu(bertus) Na(hl) startte in 1945 met het verhuren van tenten. Inmiddels hebben zijn dochter en kleinzonen een breed assortiment aan reisartikelen en is HUNA gegroeid tot dé camping en outdoor speciaalzaak van Den Haag en omgeving.
Shape it Out is een sport/afslankstudio in Kwintsheul/Wateringen. Wanneer jij wilt afvallen, fitter wilt worden, of bewust wilt kiezen voor een actiever leven met een persoonlijke begeleiding dan ben je hier aan het juiste adres.
Je kunt bij Shape It Out terecht voor Body Tec, Figuurcorrectie dmv Ultrasound en lymfedrainage massage, afslanken door middel van Power Slim, bootcamp, detox, personal training en nog veel meer. Onder begeleiding van professionele coaches behaal jij binnen no-time je gewenste doelen.

Elke zondagochtend 11:00 verzamelen we op de parkeerplaats tegenover de Haagse Beek voor de bootcamp en trainen we op het strand, duinen of Ockenburg. Ervaar het nu zelf en doe je ook een keer mee?

 

 

 

LPB Advies is al ruim 26 jaar een betrouwbaar financieel dienstverlener in de randstad.

Wij hebben een jong en dynamisch team van 9 medewerkers waar samenwerking, plezier en ontwikkeling voorop staan.

Maar kijkend naar de toekomst proberen we administraties zo veel mogelijk te automatiseren, zodat we meer tijd vrij maken om met de klanten te gaan zitten en hun van goed advies te voorzien.

Sport is voor merendeel van ons team erg belangrijk om zo, zowel lichamelijk als mentaal fit te blijven.

Durf jij de uitdaging aan? Bekijk nu de website.