Sponsoren

De volgende bedrijven sponsoren de Puinduinrun 2018

Hoofdsponsor

Run2Day Den Haag is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Puinduinrun. Run2Day Den Haag is een wervelende hardloopspeciaalzaak in het centrum. Modern, laagdrempelig, gezellig en voorzien van technische details zoals de digitale loopanalyse die wij met alle lopers doen. U komt hier voor de kennis, wij als ervaringsdeskundigen voorzien u van een schoen die bij uw voet past. Met een prachtige collectie hardloop en wedstrijdschoenen zult u zeker slagen bij ons. En dan de kleding, de A- merken in huis, veel exclusief in de regio zoals Nike en Adidas in-store, een grote selectie dames kleding voor running en fitness, waaronder in de herfst de Stella McCartney running lijn! Functionele en kleurrijke sportbeha’s, accessoires in overvloed, van sokken tot hartslagmeter, van gels tot bottle belts.

Sponsors

Atticus werkt aan een toegankelijker internet voor iedereen. 25% van de samenleving heeft in meer of mindere mate een visuele, fysieke of mentale beperking. Wanneer digitale bronnen toegankelijk worden gebouwd, en voor alle digitale middelen geschikt worden gemaakt, kunnen meer mensen er gebruik van maken. Fijn voor hen, én voor onze klanten. Bij Fysio & Zo vinden activiteiten plaats die te maken hebben met gezond en functioneel bewegen.
Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier én resultaat staan daarbij centraal.


Ceil Con is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke en particuliere markt. Al meer dan 35 jaar onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op wijzigingen van opdrachtgevers. Het Ambition Group team helpt organisaties zich met gamificatie te ontwikkelen in project, programma en portfolio management. Door onze enthousiaste en betrokken aanpak met games krijgen organisaties een positieve impuls in hun ontwikkeling en professionalisering. Wij vinden het belangrijk dat de organisatie zichzelf leert ontwikkelen. Wij kunnen een mooie start maken, maar uiteindelijk moeten organisaties het zelf doen. Ambition Group the Change Innovators


Je houdt van de natuur en van bewegen. Je wilt graag een keertje kennis maken met natuurlijk hardlopen en verschillende vormen van yoga uitproberen. Dan is een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND iets voor jou Ruim 60 jaar een begrip in Den Haag! Een gezellig familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en deskundig advies hoog in het vaandel staat. Hu(bertus) Na(hl) startte in 1945 met het verhuren van tenten. Inmiddels hebben zijn dochter en kleinzonen een breed assortiment aan reisartikelen en is HUNA gegroeid tot dé camping en outdoor speciaalzaak van Den Haag en omgeving.


Vuurwerkhal.nl is het bekendste adres in Rijswijk en omstreken voor knallend en mooi kwaliteitsvuurwerk. Kijk snel op hun site voor de folder van dit jaar en speciale acties rond de komende jaarwisseling! Raidlight is het innovatieve Trail Running merk uit Frankrijk wat alleen maar hoogwaardige Trail Running producten maakt voor elke niveau. Vanuit het Outdoor Lab in Chartreuse Frankrijk worden producten samen met topatleten zoals Elisabet Barnes (Winnaar Marathon des Sables) en Nathalie Mauclair (meervoudig wereldkampioen Trail Running) ontwikkeld. Mede hierdoor hebben we de laatste jaren meerdere innovatie prijzen gewonnen voor onze kleding, rugzakken en schoenen. Het uitgangspunt voor al onze producten: Het moet betaalbaar zijn, zo licht mogelijk en geschikt voor elk doel.


Safety and Accuracy. That is what Boreal Laser’s laser-based gas detection technology provides. Boreal Laser gas analyzers are typically used for critical hazardous gas or toxic gas detection applications. With little cost of ownership, Boreal Laser’s gas detectors are self-calibrated, reliable solutions for your plant or refinery. Lek/Habo met vestigingen in Ter Aar en Bodegraven is het bedrijfsonderdeel van de Lek/Habo Groep dat al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland realiseert. Lek/Habo ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt kwalitatief hoogstaande complexe turnkey projecten waarmee we samen bouwen aan een duurzame toekomst.


Ambachtelijke croquetten en bitterballen vervaardigd en geïnspireerd naar de receptenbundel van De Haagsche Kookschool uit 1895. In die tijd kwamen voedingsmiddelen uit de regio en omliggende boerderijen. Verantwoorde herkomst, lokale ingrediënten en traditionele smaken zijn het uitgangspunt van De Haagsche Croquetterij. Net als toen…

Lokaal, ambachtelijk en met trots gemaakt! Uitsluitend verkrijgbaar bij regionale eetgelegenheden. Vraag er naar bij uw favoriete eetcafé, restaurant of cafetaria.