Het seizoen van de teamcompetities is gestart!

Afgelopen zaterdag, 27 mei, was de eerste teamcompetitie wedstrijd in Almere. Hiermee is het competitieseizoen officieel geopend, de eerste van in totaal 5 wedstrijden. Er was een heerlijk zonnetje, het water nog een beetje fris en de teams hebben genoten.

In de vorm van een Team Time Trial werd 750 meter gezwommen, 20 kilometer gefietst en 5 kilometer hardgelopen. Er werd gestart in teams van vier atleten, de tijd van de derde binnenkomende atleet bepaalde uiteindelijk de teamtijd en daarmee de uitslag.

Het mannenteam heeft hierbij zelfs de eerste plaats weten te bereiken met een tijd van 1 uur en 6 minuten.

Ook de redactie van de teamcompetities wedstrijd schreef over de winst van het mannenteam. Lees meer op teamcompetities.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...