Autobedrijf Sprinkhuizen / RTC dames 2

Na een aantal jaren met een dames team aan de teamcompetities mee te hebben gedaan, start RTC dit jaar naast RTC dames 1 met een 2e team vol enthousiaste dames in de 2eDivisie Zuid.

Linda van Rij (teamcaptain) , Ailid Wijnker, Femke Bos, Tjitske Ypma, Jacky Ledeboer, Trenja Mulder, Miranda, Ivon Schijf, Martine Tap, Ulla de Wreede zullen in de 2eDivisie Zuid de strijd aanbinden met hun clubgenoten uit RTC dames 1 en nog veel andere clubs uit het land.

Hun doelen zijn natuurlijk het zoveel mogelijk plezier en lol hebben tijdens de divisiewedstrijden, de trainingen en de voorbereidingen. Als ze dan ook nog kunnen winnen is dit heel mooi meegenomen! Aan de inzet zal het in ieder geval niet liggen.

De wedstrijdkalender is te vinden op: http://teamcompetities.nl/2edivisie-triathlon/wedstrijden-zuid/

 

Autobedrijf Sprinkhuizen is de nieuwe sponsor van het RTC dames 2 team. Het bedrijf van Mart Sprinkhuizen en Anja van der Maarel ligt uniek bij de benzinepomp Kerkweg 49 in Nootdorp. Voor reparaties, onderhoud, apk, bandenwissels/bandenopslag en meer voor alle merken auto’s kun je hier terecht. Kijk voor meer informatie op https://www.autobedrijfsprinkhuizen.nl/