RTC dames 5e in Amsterdam

Afgelopen zaterdag deden de RTC dames weer van zich spreken tijdens de derde 2eDivisie wedstrijd van het seizoen, die plaats vond in een zonovergoten Amsterdam. Onder fanatieke aanmoediging van in grote getale afgereisde RTC supporters werden knappe prestaties geleverd en uiteindelijk een vijfde plaats in de wacht gesleept. Brenda Schuurkamp startte voor het eerst namens RTC in de 2eDivisie en snelde naar een prachtige 4e tijd individueel, enkele minuten later gevolgd door Marije Engels, Linda Nalis en Karen Lammerts van Bueren.

In het klassement bezetten de RTC dames op dit moment de 7e plaats. De nummer 3 t/m 8 staan in het klassement erg dicht bij elkaar, dus het beloofd spannend te worden tijdens de kwart triathlon in Utrecht op 12 juli.

Dit vind je misschien ook leuk...