Triathleten van Residentie Triathlon Club (RTC) Den Haag lopen mee aan de Aramco Beach Run 2018

De Aramco Beach Run 2018 heeft als doel om geld in te zamelen voor de afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) en Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis te Den Haag.

Triathlete Miranda Broks (32 jaar), lid van RTC, loopt mee met de Taxand 10km Hero Run. Dit is een prachtig en pittig parcours uitgezet over de Scheveningse Boulevard en Pier, Oostduinen, en met als mooie afsluiter enkele kilometers bikkelen over het strand. Fervent sportster en mede RTC-lid Juliëtte Kamphuis (37 jaar) zou ook meelopen op ditzelfde parcours. Vanwege astmaklachten besluit zij om Miranda vandaag te supporten vanaf de zijlijn. Beide dames onderstrepen het belang dat er hard geld nodig is voor afdeling Neonatologie van het JKZ en dat donaties uitgaan naar projecten van Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis. Juliëtte blikt daarbij even terug op haar verleden. Zij is zelf veel te vroeg ter wereld gekomen na 28,5 weken zwangerschap. Als extreem premature baby heeft zij medische zorg nodig gehad en zij heeft langdurig op de afdeling Neonatologie gelegen. Haar hart gaat daarom uit naar de baby’s die direct of korte tijd na de geboorte speciale medische zorg nodig hebben. Het is geweldig dat er in deze tijd aandacht uitgaat naar het zo prettig mogelijk laten verlopen van ziekenhuisopnames bij kinderen. Miranda en Juliëtte hopen dat er veel donaties binnen komen met dit evenement!

Tip: Benieuwd naar een andere Beach Run in Den Haag? Doe dan mee aan de Beach Run powered by Raidlight op 15 juni 2018. Zoals ieder jaar zal vrijdag, de avond voor de Fusion Beach Challenge Cross Triathlon, deze hardloopwedstrijd plaatsvinden. Een prachtige run over het strand en door het schitterende Westduingebied waar Schotse Hooglanders wonen. Lekker afzien en spektakel gegarandeerd!

Dit vind je misschien ook leuk...