Lidmaatschap

Lid worden van RTC

RTC biedt diverse mogelijkheden voor iedereen die wil kennismaken met triathlon en onze vereniging. Je kunt altijd een keer vrijblijvend meetrainen om te zien of de sfeer je bevalt. Daarna kun je kiezen om of lid te worden of een proeflidmaatschap voor acht weken aan te gaan.

Lid worden? Download hier een inschrijfformulier

Proeflid worden? Vul deze google forms in.

N.B. Door het invullen, ondertekenen en opsturen van het inschrijfformulier verbindt men zich voor ten minste de duur van het lopende kalenderjaar aan RTC. Tevens verklaart men bekend te zijn met de statuten en reglementen van de vereniging.

Gewoon lidmaatschap
Bij een gewoon lidmaatschap blijf je tot schriftelijke wederopzegging lid van RTC. De contributie bedraagt €245 per jaar. Het is verplicht om de contributie via automatische incasso te voldoen. Wie in de loop van het jaar lid wordt, betaalt over dat jaar een tijdsevenredig bedrag aan contributie.
Voor jeugd tot 18 jaar bedraagt de contributie 50% van de normale contributie.
Bij de contributie is gratis inbegrepen een (basis)lidmaatschap van de NTB. Een atletenlicentie kan na inschrijving seperaat jaarlijks worden aangevraagd via de site van de NTB. Voor meer informatie hierover zie de NTB website

Basislidmaatschap
Een basislid is een niet-meetrainend lid. Met een basislidmaatschap kun je aan de clubevenementen meedoen, en aan maximaal 5 reguliere trainingen. Aan het basislidmaatschap is net als bij het gewone lidmaatschap gratis een NTB-basislicentie inbegrepen; een atletenlicentie is uiteraard bij te bestellen. De contributie voor een basislid bedraagt €80 per jaar.

Proeflidmaatschap
Bij een proeflidmaatschap wordt je ‘lid’ voor een periode van acht weken. Daarna zal je, als je de trainingen wil blijven volgen, een gewoon lidmaatschap aan moeten gaan. Een proeflidmaatschap kost eenmalig €50. Aan het proeflidmaatschap is geen NTB-licentie verbonden. Je kan je aanmelden als proeflid door dit formulier in te vullen.

Ooievaarslidmaatschap.
Iedereen met een Ooievaarspas kan met een geweldige korting lid worden bij RTC. De Ooievaarspas geeft je 50% korting op de normale contributie! Naast het standaard inschrijfformulier dien je hiervoor jaarlijks je Ooievaarspas te laten scannen bij de penningmeester. Doe je dit niet tijdig (binnen vier maanden) zul je alsnog de volledige contributie moeten betalen (zie gewoon lidmaatschap). [» Info Ooievaarspas]

Donateur / Supporter van RTC
Het is natuurlijk ook mogelijk om RTC te steunen zonder lid te worden. Voor €25 (of meer) steun je de club en ontvang je elke 2 maanden het clubblad “de Tri-bune”.

Automatische incasso
Bij het lidmaatschap van RTC is automatische incasso verplicht. De contributie wordt geïnd in twee termijnen te weten in februari/maart en augustus/september.